header-photo

examingitis

beberapa hari lagi sebelum final exam...

hari ni Abang ada final exam niche area TaeKwon-Do kat Perak. jauh betul. setengah hari je. tapi kalau tak pegi, kena repeat next sem. 0.5 credit pun effect pointer jugak tau..

Nela pulak kena study untuk 3 paper berderet 4, 5 & 6hb ni.. Abang pun ada 3 paper berderet 9hb n 10hb tu ada 2 paper. fuh gerun betul, lagi-lagi subject yg carry marks rendah -__-" kitorang kena berusaha n doa banyak2!!

Baby pulak sihat & cergas alhamdulillah. asyik berenang-renang. tapi tiap kali scan baby meniarap tak nak pusing depan. paling2 pun mengiring je.. nape kah???

ni gambar scan baby masa 6 weeks :)
masa ni bentuk baby still macam berudu lagi hehe..
ada yg terbaru tapi both tak clear sangat sbb baby tak nak pusing depan..

doakan kami semua sihat & ceria sentiasa~